Parcel·les

PARCEL·LA N
Conjunt de parcel·les situades a tot el voltant del Càmping, delimitades amb tanques d’arbustos. Totes elles voltades de moreres i acàcies. No tenen connexió d’aigua i desaigüe, i sí que disposen de connexió a l’electricitat de 6 o 10 A. Parcel·les per petites caravanes, autocaravanes i tendes.

PARCEL·LA L
Conjunt de 53 parcel·les situades a la part central del càmping, totes elles delimitades per una tanca d’arbustos. Es troben al mig d’una vegetació diversa amb arbres com oms, acàcies, freixes i catalpes, que aporten ombra i frescor al càmping. Les parcel·les L són l’opció per les caravanes i les autocaravanes, on poden connectar-se immediatament a la presa d’aigua, electricitat i desaigüe. El campista podrà escollir la potència elèctrica que necessita (6/10 A).

PARCEL·LA M
Conjunt de parcel·les situades a la part nord del càmping, en terrasses sota els pins de la muntanya, ideals per les tendes petites. No són accessibles per autocaravanes, ni caravanes. No disposen de connexió d’aigua i desaigüe, i sí que tenen connexió a l’electricitat de 6 A.

  • Bungalous
  • Apartaments