Parcel·les

PARCEL·LA N
Conjunt de parcel·les situades a tot el voltant del càmping, delimitades amb tanques d’arbustos. Totes elles envoltades de moreres i acàcies. Aquestes parcel·les no tenen connexió d’aigua i desaigüe, i sí que tenen connexió a l’electricitat de 6 o 10 A. Són parcel·les per petites caravanes, autocaravanes i tendes.

PARCEL·LA L
Conjunt de 53 parcel·les situades a la part central del càmping. Totes elles delimitades per una tanca d’arbustos. Es troben al mig d’una vegetació diversa amb arbres com oms, acàcies, freixes i catalpes que aporten ombra i frescor al càmping. Les parcel·les L són l’opció per les caravanes i les autocaravanes, on poden connectar-se immediatament a la presa d’aigua, electricitat i desaigüe. El campista podrà escollir la potència elèctrica que necessita (6/10 A).

PARCEL·LA M
Conjunt de parcel·les situades a la part nord del càmping, en terrasses sota els pins de la muntanya, ideals per les tendes petites. No són accessibles per autocaravanes, ni caravanes. Aquestes no tenen connexió d’aigua i desaigüe, i sí que tenen connexió a l’electricitat de 6 A.

Apartaments

APARTAMENT
Disposem de confortables apartaments amb cuina completa, menjador, bany complet, una habitació i una àmplia terrassa sobre els nostres jardins. El nombre d’apartaments disponibles és reduït per tal de preservar l’entorn privilegiat d’espai i de verdor on estan situats.

Bungalous

BUNGALOUS B
Consta de dues habitacions, una de matrimoni i una de doble. Una d’elles practicable per a minusvàlids. Amb terrassa exterior coberta, per gaudir a l’ombra dels pins mediterranis. Els bungalous disposen de TV, forn-microones, estris de cuina, aire condicionat i calefacció.

BUNGALOUS B3
Bungalou per a quatre persones amb dues habitacions, una de matrimoni i una amb lliteres. Els bungalous disposen de TV, forn-microones, estris de cuina, aire condicionat i calefacció.

BUNGALOUS B4
Bungalou de gran confort gràcies a la seva major amplitud. Consta d’una gran habitació de matrimoni i una altra de doble, ampli bany i un agradable menjador amb terrassa exterior.

BUNGALOUS C
Ideal per a parelles, disposen d’una sola habitació de matrimoni, una cuina-menjador i un bany. A més, tenen una terrassa exterior coberta on poder gaudir de la naturalesa.